Ajuntament de Teresa

Entitats i associacions

Llistat de totes les entitats i associacions que pertanyen al seu municipi.

 

ASSOCIACIÓ AMES DE CASA DE TERESA

Realitzen activitats culturals, formatives durant tot l'any. L'Associació de Dones de Teresa està constituïda per un grup de 190 dones que, des de 1991, desenrotllen i fomenten de forma desinteressada la realització d'activitats culturals en el municipi de Teresa. Programació d'activitats Al llarg de cada exercici es duen a terme un gran nombre d'activitats col·laborant amb l'Ajuntament, la Unió musical Santa Cecília de Teresa i la Parròquia.

Activitats que es realitzen al llarg de l'any:

1.- CURSOS DE FORMACIÓ, XARRADES, CURSOS DE MANUALITATS, ESPORT.

2.- Participació activa en les següents festes populars: Animació de la Festa del Carnestoltes, es prepara un berenar per a tot el poble. Celebració del Dia Dona Treballadora a la vesprada es fan jocs populars amb premis per a les guanyadores, a continuació es prepara un berenar i després un sopar amenitzada amb orquestra

El dia 29 de juny és la Festivitat de Sant Pere en este dia es fa una foguera en la plaça del poble i s'organitza un sopar popular amb les sòcies, músics i autoritats.

El dia 15 d'octubre és el dia de Santa Teresa, una data molt important per a les dones de Teresa perquè és el "Día de les Mosses. Comencem el dia amb missa i volteig de campanes després s'inicia unes cercaviles per tot el poble amb la banda de música. A continuació menjar de les dones. A la vesprada, processó de Santa Teresa, totes les dones lluïxen les medalles amb la imatge de la Santa es finalitza el dia amb un sopar amenitzada per orquestra.

Direcció: Carrer Enmedio núm. 15 2a planta

 

 

ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES NOSTRA SENYORA DE L'ESPERANZA

Registrada l'any 1982 compte en l'actualitat amb 155 socis. Disposen de local de reunions obert tots els dies de la setmana.

Realitzen activitats culturals, formatives i viatges durant tot l'any. Direcció: carrer Manolo Montoliu 14

 

 

COL·LEGI PÚBLIC DE TERESA

Forma part del Col·legi rural agrupat PEÑA ESCAVIA AGRUPA ALS COL·LEGIS DE BEJÍS, TORÁS, TERESA, EL TORO, BARRACAS.

L'aulari de Teresa està ubicat en el carrer Major 17

L'Associació de mares i pares d'alumnes de Teresa pertany a l'Associació de pares i mares d'alumnes Penyagolosa de la província de Castelló, ubicats en el carrer Mestre Caballero 2 de Castelló.

Direcció: Carrer Loreto 12.

 

 

UNIÓ MUSICAL I CULTURAL SANTA CECÍLIA PALANCIA DE TERESA

Actualment està formada per 22 músics entre professors i educands. Els inicis daten de l'any 1886. Les seues cercaviles i concerts acompanyen tots els actes i celebracions que es desenrotllen en el municipi de Teresa al llarg de tus l'any.

Direcció: Carrer Enmedio nº15 3a planta

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal