Ajuntament de Teresa

Saluda de l'alcalde

Com a Alcalde del poble de Teresa, vos done la benvinguda a la nostra pàgina WEB del municipi. A través d'esta finestra vos presentem el poble de Teresa, hem pretés mostrar-vos tot el que som, però hi ha hagut una cosa que no ha sigut possible mostrar, per a conéixer l'hospitalitat de què fem gala haureu de vindre a conéixer-nos, esteu tots invitats. El nostre poble, oferix tots els avantatges de ser un poble rural, d'alta muntanya, situat en la vessant d'un riu amb aigües cristal·lines, el Palancia.." 

Disposem d'una xicoteta indústria de patés i dos de saladura d'aladrocs, tenim xicotets comerços: ultramarins, carnisseria, forn, perruqueria, farmàcia, estanc i quatre bars.

Les festes patronals es celebren el 15 de maig Sant Isidre i el 15 d'octubre Santa Teresa

Les nostres festes d'agost, sens dubte quan estem en màxima esplendor, el 15 i 16 d'agost celebrem els dies de la Mare de Déu de l'Esperanza i Sant Roc.

Celebrem la festa dels mossos el segon cap de setmana d'octubre i el segon dissabte de maig anem tots en romeria al Santuari de la Cova Santa.

Esperem que la informació que vos oferim vos agrade i decidiu conéixer-nos, segur que el millor de la pàgina WEB, serà quan vengeu i vegeu, la sentiu, ho degusteu, Teresa és naturalesa en estat pur

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal